Werken bij PUUR kinderopvang

‘Ik heb de leukste collega’s!’

Hoi!

Mijn naam is Anouk Bastiaensen en ik werk met veel plezier bij PUUR kinderopvang

Ik heb gekozen om in de kinderopvang te werken omdat ik het leuk vind om ieder kind een fijne dag te bezorgen, nieuwe dingen te leren en met een glimlach weer terug naar huis te laten gaan. Van de allerkleinste baby’s tot de “grote” groep 8 kinderen, hier heb je het allemaal.

Ik ben gaan werken bij PUUR kinderopvang omdat zei mij veel vrijheid geven, hun visie bij mij past en ik hier de leukste collega’s heb!

Mijn leukste moment van de dag is als de kinderen met een grote glimlach binnen komen vol verhalen, je een dikke knuffel krijgt en je merkt dat ze blij zijn om je weer te zien.

‘PUUR kinderopvang geeft de vrijheid om uitstapjes te organiseren’

Hi! Mijn naam is Sarah

Het leukste moment van de dag vind ik de kring momenten die we houden op de dreumes en peutergroep. In de ochtend de “goedemorgen kring” waarin we alle kinderen goedemorgen heten, de dag bespreken en ook een boek lezen wat past bij het thema. En gedurende de ochtend de “Anne panne pom” kring waarin ze enthousiast meezingen en dansen.

PUUR Kinderopvang geeft ons als medewerkers de vrijheid om uitstapjes te organiseren en dit is zowel voor de kinderen als voor ons als medewerkers erg leuk! Even naar de speeltuin, met de huifkar op pad of een boekje lezen bij de bibliotheek.

Ik heb gekozen om in de kinderopvang te werken omdat het verzorgen van de kinderen, ze spelenderwijs dingen leren en het voorbereiden op de basisschool bij mij past. En wat ook zo mooi is… de band die je krijgt met de kinderen die je iedere week ziet!

‘Dit maakt dat ik elke dag weer met plezier materialen klaarzet of een nieuwe spelomgeving schep’

Mijn naam is Lilian van de Laar!

Een leuk geluksmomentje vind ik de high five of glimlach die ik krijg van een kind nadat iets is gelukt wat hij of zij niet had verwacht of waar hij of zij zijn best voor heeft gedaan.

Bij PUUR Kinderopvang proberen wij een veilige, creatieve en uitdagende omgeving te scheppen waarin een kind het beste uit zichzelf kan halen en ongeremd kan ontdekken, spelen en ervaren. Het aanreiken van materialen, ideeën en de nodige pedagogische kennis voor deze doelstellingen, vind ik een leuke uitdagende taak en een interessant deel van mijn werk. Het zien dat een activiteit, die je hebt voorbereid, goed wordt ontvangen en bijdraagt, geeft energie. Ik ben blij met de ruimte die we krijgen bij PUUR Kinderopvang om onze kennis te vergroten op allerlei vlakken, dat we open staan voor vrij en ‘out of the box’ denken als het gaat om onze doelstellingen te halen. Dit maakt dat ik elke dag weer met plezier materialen klaarzet of een nieuwe spelomgeving schep.

‘Als pedagogisch medewerker kan je er naast ouders/verzorgers voor zorgen dat een kind op een veilige manier kan ontwikkelen’

Hallo! Mijn naam is Melissa Donker

Mijn leukste moment van de dag is het moment waarop de kinderen binnen komen. Een vrolijke lach of een gezellig praatje dat je dan mag ontvangen geeft voldoening. Daarnaast is dit het moment waarop je een kind jouw vertrouwen en geborgenheid kan bieden. Door een knuffel of de juiste woorden, voelt het kind zich op zijn/haar gemak waardoor het kan ontwikkelen, genieten en zichzelf kan zijn.

PUUR kinderopvang zorgt ervoor dat ik iedere dag mijn werk weer met veel plezier mag doen. Er is ruimte voor wie ik ben als individu en samen met het team zetten we een opvang met hoge kwaliteit neer. Dit geeft ontzettend veel voldoening aan het eind van iedere werkdag.

Ik heb gekozen om in de kinderopvang te werken omdat het werken met kinderen mijn passie is. Als pedagogisch medewerker kan je er naast ouders/verzorgers voor zorgen dat een kind op een veilige manier kan ontwikkelen. Mijn steentje bijdragen aan de groei die het kind in zijn/haar leven door mag maken, geeft mij de nodige voldoening. Samen met ouders sta je aan de basis van het leven in de wijde wereld.