Ontdek Kinderopvang Alphen

Bij PUUR kinderopvang geven we ze graag de ruimte om dat te blijven. PUUR kinderopvang schept de kaders. En daarbinnen? Daar hebben kinderen de ruimte om te spelen, te genieten, te ontspannen en zich onbevangen te ontwikkelen.

Puur, dat is wat kinderen zijn.

Ga gelijk voor een rondleiding!

Ervaar zelf hoe het buiten maar ook binnen bij PUUR kinderopvang is.

Peuteropvang 2 – 4 jaar

De peuteropvang is een ideale opvangvorm om je kind voor te bereiden op de grote stap naar de basisschool. Vanaf twee jaar is iedere peuter welkom om te komen spelen met leeftijdgenootjes. Gedurende de ochtend bieden we een programma aan, dat de peuter kennis laat maken met puzzels, spelletjes, knutselactiviteiten maar bovenal ook laat zien hoe leuk het is om met andere kinderen te spelen en van en met elkaar te leren. Niet alleen op cognitief vlak, maar ook in respect naar de ander en het rekening houden met elkaar. De peuters eten samen fruit aan tafel en helpen zelf met het bereiden ervan. Daarna is er tijd voor een toiletronde, waarbij we aandacht aan de zindelijkheidstraining besteden. Na de activiteiten die aangeboden worden, gaan de peuters lekker buiten spelen, tot ze weer worden opgehaald. Goed om te weten; de peuteropvang is gesloten tijdens de reguliere schoolvakanties.

PUUR kinderopvang heeft eigen gewoontes en rituelen kortom een eigen karakter. Kom gerust eens bij ons kijken!

8:30 – 12:00 uur | 40 weken | uurtarief 2023 | 9,50 euro per uur

12:00 – 13:00 uur | 40 weken + lunch | uurtarief 2023 | 12,32 euro per uur (9,50 euro per uur + 2,82 euro per lunch)

Beoordelingen via VerbeterMeter

Samen met onze partner VerbeterMeter meten we doorlopend de klanttevredenheid op elke vestiging. Sinds 2020 vragen we onze ouders een week na de start van de opvang wat ze van onze diensten vinden. Dit doen we nogmaals na drie maanden, na een jaar, en ten slotte wanneer het kind PUUR kinderopvang verlaat. Ouders krijgen voor ieder kind een aparte vragenlijst. Dit levert een zeer persoonlijk beeld op, zodat we onze dienstverlening nog beter kunnen afstemmen op de wensen van onze ouders. Hiernaast vindt u onze actuele score uit de VerbeterMeter.

Vader peuteropvang Alphen: ” Fijne persoonlijke opvang met aandacht voor ons kind. Daarnaast is het erg leuk de dag verslagen te lezen waarop alles goed staat beschreven”.

Locatiemanager Alphen

PUUR kinderopvang heeft een mooie vestiging in Alphen; aan de Van Gaverenlaan waar u onze peuteropvang kunt vinden.

Vestigingsmanager Melissa