puur kinderopvang team

Team

Het PUUR-team bestaat uit gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerksters, die met veel plezier hun werk doen en dat ook uitstralen. Er is een grote diversiteit binnen het team: van jong tot oud, van MBO tot HBO, van veel ervaring op de werkvloer naar een starter. Dit maakt dat PUUR een veelzijdig team heeft waar collega’s van elkaar leren en elkaar helpen. Er is ruimte voor pedagogisch medewerksters om zich te ontwikkelen door het aan de slag te gaan met extra taken en projecten. Iedere locatie heeft een eigen team. U ziet dus altijd vertrouwde gezichten; dat vinden wij belangrijk. Aan de baby’s worden maximaal 2 ‘vaste gezichten’ toegewezen, zoals de wet voorschrijft.

Onze pedagogisch medewerksters zijn allemaal in het bezit van een EHBO-certificaat. Daarnaast voldoen onze pedagogisch medewerksters aan de vereiste scholingen op het gebied van Voorschoolse Educatie en het aantonen van taalniveau 3F. Onze pedagogisch beleidsmedewerker/coach stuurt de drie pedagogisch locatiebegeleiders aan. Dit team is ervoor verantwoordelijk om een hoog pedagogisch klimaat te realiseren.

Wij bieden plaats aan stagiaires van met name de opleidingen Pedagogisch Werk (MBO) en Pedagogiek (HBO). Stagiaires van de opleiding Zorg en Welzijn (niveau 2) zijn in overleg ook welkom op onze locaties.

Werken bij PUUR: Vanwege de groei van onze organisatie hebben wij regelmatig vacatures voor pedagogisch medewerkers. Wil jij graag bij ons werken? Stuur dan een e-mail met je c.v. en foto naar info@puur-kinderopvang.nl. Je kunt daar ook navragen of er vacatures zijn.

extra footer puur kinderopvang peuteropvang buitenschoolse opvang