puur kinderopvang missie
0%
vertrouwd
0%
zorgeloos
0%
kwaliteit
0%
flexibel

Missie PUUR kinderopvang

Puur, dat is wat kinderen zijn. En bij PUUR kinderopvang geven we ze graag de ruimte om dat te blijven. PUUR kinderopvang schept de kaders. En daarbinnen? Daar hebben kinderen de ruimte om te spelen, te genieten, te ontspannen en zich onbevangen te ontwikkelen.

PUUR kinderopvang staat voor een persoonlijk contact met de ouders/verzorgers én kinderen. De kleinschaligheid zorgt voor een gemoedelijke sfeer. De kinderen zien altijd vertrouwde gezichten op de groep en onze ervaren pedagogisch medewerksters kunnen alle kinderen veel persoonlijke aandacht geven.

PUUR kinderopvang biedt opvang aan in de dorpen Galder, Chaam en Alphen. In Galder en Chaam kunnen ouders terecht voor opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar: van kinderdagverblijf tot het verlaten van de basisschool. Daarnaast vindt u in de drie dorpen de PUUR peuteropvang, waar peuters samen spelen, ontdekken, ervaren en daardoor leren. Onze pedagogisch medewerksters bereiden peuters voor op de stap naar groep 1 van de basisschool.

De peuteropvang van PUUR voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als het kinderdagverblijf van PUUR. Deze opvangkosten komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Indien ouders geen kinderopvangtoeslag ontvangen, voorziet de gemeente in een vergoeding om de voorschoolse voorziening voor alle gezinnen toegankelijk te maken.

De peuteropvang van PUUR kinderopvang biedt ook ruimte voor kinderen met een andere moedertaal of met een ontwikkelingsachterstand. In samenwerking met de Gemeente en zorgprofessionals wordt voor ieder kind een plan van aanpak gemaakt om te zorgen dat alle kinderen kunnen spelen en een zo goed mogelijke start op de basisschool kunnen maken.

extra footer puur kinderopvang peuteropvang buitenschoolse opvang