puur kinderopvang referenties

PUUR dat is wat kinderen zijn. Als oudercommissie ervaren wij PUUR als een fijne, flexibele en diverse opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Of je nu alleen gebruik wilt maken van de peuteropvang, de kinderopvang of beide wilt combineren; alles is mogelijk. Dit maakt het voor werkende ouders aantrekkelijk. PUUR daagt de kinderen uit in hun ontwikkeling door de diversiteit aan activiteiten, gekoppeld aan actuele thema’s. Daarnaast is het fijn te weten dat ze de ontwikkeling van de kinderen nauwlettend in de gaten houden, volgen en stimuleren.

PUUR dat is wat kinderen zijn, ze zijn van nature nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en willen contact maken met anderen; volwassenen en kinderen. De begeleidsters van PUUR geven de kinderen alle ruimte om zich sociale vaardigheden eigen te maken. Ze stimuleren gericht de ontwikkeling van de peuters op allerlei gebieden, dat is fijn om te zien en mee te maken. Ze koppelen regelmatig terug hoe het kind zich ontwikkelt. Ook laten de begeleidsters via de mail aan ouders/verzorgers weten waar ze op dat moment mee bezig zijn, zodat zij hier thuis ook op in kunnen spelen. Daarnaast staan ze altijd klaar voor ouders/verzorgers om vragen te beantwoorden over de ontwikkeling van het kind.

PUUR dat is wat kinderen zijn. Het is erg leuk om met elkaar ideeën/processen in het belang van alle ouders/verzorgers onder de loep te nemen en daar kritische naar te zijn. Als lid van de oudercommissie is het fijn om te ervaren dat de medewerkers van PUUR gehoor geven aan wat de oudercommissie met elkaar bespreekt. Wij hopen als oudercommissie een goede bijdrage te leveren aan de opvang van alle kinderen.

Inge Haazen-Kokx, 
Karen Stoopen, 
Maartje Heymann & 
Nancy Goos, Oudercommissie PUUR Chaam

PUUR is in Alphen-Chaam een betrekkelijk jonge organisatie, die zorgt voor een goede opvang van jonge kinderen. De kinderen worden goed opgevangen in een moderne, frisse en uitdagende omgeving waar zij al spelend met elkaar en onder begeleiding van ervaren begeleidsters heel veel leren en ervaring opdoen op de verschillende domeinen: fysiek, emotioneel, taal/spraak, sociale vaardigheden en gedrag.

Ik ervaar PUUR als een professionele organisatie die steeds in ontwikkeling blijft, die meedenkt met ouders en gemeente en zich flexibel opstelt. Kortom een aanwinst voor de gemeente Alphen-Chaam.

Corry Janssen, Wethouder gemeente Alphen-Chaam

Onze zoon gaat graag spelen bij Puur Kinderopvang en hij leert er elke keer ontzettend veel. Samen spelen en leren vinden wij belangrijk, en je ziet zelfs al echte vriendschappen ontstaan. De leidsters zijn allemaal heel kindgericht en bieden de veiligheid en structuur die een kind nodig heeft om zich te ontwikkelen. De fysieke ruimte gaf voor ons de doorslag; lichte, open ruimtes met veel bewegingsvrijheid: ideaal voor een dreumes! Kortom; wij zijn heel blij met onze keuze voor PUUR Kinderopvang.

Hanneke, ouder kinderdagverblijf Chaam

Vanuit de jeugdgezondheidszorg 0-4 jaar van de GGD West-Brabant hebben wij een samenwerking met het KDV en de PSZ van PUUR in Alphen-Chaam en Galder. We kunnen elkaar consulteren en adviseren. Ook kunnen wij op verzoek van de ouders en /of leiding een observatie doen van het kind op de locatie van PUUR. Vanuit onze gezamenlijke zorg m.b.t de kinderen kunnen we elkaar makkelijk vinden en hebben we een prettige samenwerking opgebouwd. Indien nodig verwijzen wij voor een VVE plaats i.v.m extra taalaanbod.

Marjolaine van den Bergh, Het consultatiebureauteam Alphen-Chaam

Onze kinderen van 9 en 12 jaar gaan met veel plezier naar de BSO. PUUR zorgt voor een opvang die puur is. De leidsters zijn bekend bij ouders en kinderen en dat maakt bepaalde zaken gemakkelijk bespreekbaar. De kinderen zijn er vrij, ze krijgen letterlijk en figuurlijk veel ruimte om te spelen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals bosdag, modderdag, knutselen, Sportscool, cakejes bakken, smoothies maken. Ik hoef ze nu niet meer op te halen, maar ik weet nog wanneer ik dat deed, was er nog geen animo om mee naar huis te gaan en dat zegt genoeg!

Linda, ouder BSO Galder

Tekst op kaart van ouders bij afscheid Thibo:

Lieve Jolanda, onze eerste ontmoeting zullen we nooit vergeten. Wat een goed gevoel gaf je ons, waardoor we Thibo met een gerust hart konden achterlaten. We zijn enorm blij dat we met je mee naar Galder zijn gegaan, een perfecte locatie met een super team van lieve professionals die zich elke week vol liefde en passie over Thibo hebben ontfermd. Drie jaar later is hij nu klaar voor de basisschool, enorm bedankt hiervoor!

Ouders Thibo
extra footer puur kinderopvang peuteropvang buitenschoolse opvang